Akuttid naprapat

Upplever du smärta, låsningar eller har du en skada? Du kanske är i stort behov av lindring och hjälp för dina besvär. Om du behöver en tid akut hos en naprapat i Stockholm, finns vi Naprapatlogik tillgängliga för dig. Vid ett besök hos oss, en akuttid eller vanligt bokat besök, hjälper vi våra patienter att identifiera problemen, varifrån de kommer och hur man bör arbeta med dem för att återgå till en normal vardag. Vi besitter lång erfarenhet inom naprapati och arbetar med allt från olika typer av skador, smärta, och kronisk värk till stressrelaterade problem som uttrycker sig fysiskt. Vårt mål är alltså att kunna hjälpa dig med olika fysiska skador. Om du behöver en akuttid kan du kontakta oss eller boka tid direkt här på vår hemsida!

När bör jag uppsöka en naprapat i Stockholm?

Det kan vara bra att uppsöka en naprapat i Stockholm när du har en idrottsskada, arbetsskador, överbelastningar, skador från olyckor, artros eller andra besvär som orsakar smärta. Skador likt dessa kan kräva en mer kontinuerlig behandling för att motverka smärtan. Samtidigt finns det andra fall där endast en behandling krävs för att bli av med problemen. Det kan till och med vara så att om du har blivit behandlad tidigare av en naprapat kan några av besvären återkomma och kräva akut behandling i syfte att kunna hantera smärtan och även kunna utföra sina arbetsuppgifter utan problem. För oss är det viktigt att ge våra patienter rätt hjälp så snart som möjligt då chanserna att bli bättre och undvika kroniska komplikationer av en skada ökar då. Därför är akuttid hos viktigt och tillgängligt!

Naprapati behandlar olika besvär

Vi på Naprapatlogik besitter en lång och gedigen erfarenhet inom naprapati och stött på många olika fall. Detta gör att vi har en omfattande kunskap inom olika skador, smärtor eller andra problem. Vi vet även att det kan vara bra att vända sig till en naprapat i Stockholm när du upplever problem eller skador som kan vara orsakade av stress, såsom spänningar, huvudvärk, muskel- och ledvärk exempelvis. Det är bra att boka en tid eller en akuttid vid dessa besvär då de kan komma att bidra till svårigheter i vardagen. Dessutom kan det ta lång tid innan dessa besvär försvinner om man aktivt arbetar med dem eller söker professionell hjälp.

Vi hjälper dig med olika behandlingar beroende på dina besvär och hur din kropp fungerar. Alla människor är egna individer vilket kräver att de behandlas på rätt sätt för just deras kropp. De behandlingar som vi erbjuder är Massage / Idrottsmassage, Manipulation, Mobilisering, Triggerpunkter, Dry Needling, Kinesiotejp, Muskeltöjning, och Träning. För oss är det viktigt att med vår behandling lösa problemen från grunden.

Akut naprapat Sollentuna med omfattande behandling

Om du är i akut behov av en naprapat kan du lita på att vi på Naprapatlogik erbjuder dig en omfattande undersökning för att lokalisera dina problem, sedan se vilka åtgärder som bör göras, samt hur du bör ta hand om din kropp för att upprätthålla en frisk och hälsosam kropp. Alla kroppens delar hänger ihop och påverkar varandra och därför är det fördelaktigt att vända sig till oss som förstår kroppen och dess uppbyggnad. Våra medarbetare är dessutom erfarna och professionella. Med deras expertis kan du räkna med att få den hjälp du behöver. Du kan därför höra av dig till oss eller boka tid direkt här på vår hemsida. Vi hjälper dig med dina besvär och ser till att du får en funktionell och smärtfri vardag!

Kryssarvägen 6, Täby

Kliniken i Täby finner du i Näsbypark en halv trappa ner på Kryssarvägen 6. På kliniken i Täby behandlar vi dagligen trötta ryggar, kontorsaxlar, tenniarmbågar, löparknän och mycket mer.

Ebba Brahes Väg 8, Sollentuna

Kliniken i Sollentuna/Rotebro ligger i anslutning till CrossFit Glöds lokaler. På kliniken i Täby behandlar vi idrottsrelaterade besvär, långvariga ryggbesvär, kontorsaxlar, löparknän och mycket mer.

VI BRYR

OSS OM DIG!

Vi vill att du ska kunna fortsätta göra det du alltid har gjort

FÖRSÄKRINGSBOLAG VI SAMARBETAR MED