Var upplever du obehag?

Våra naprapater är experter på att behandla hela kroppen och arbetar för att säkerställa att du återfår full funktionalitet och befrias från besvär. Med ett holistiskt synsätt på hälsa kan våra naprapater hjälpa dig att behandla smärta och skador som kan uppstå i alla delar av kroppen.

Obehag i axeln

Om du lider av axelbesvär kan en naprapat identifiera och behandla den underliggande orsaken till smärtan. Genom manuell terapi och specifika övningar kan naprapaten hjälpa till att öka rörligheten och minska smärtan i axeln. Vi tar hand om alla dina axelproblem.

Läs mer genom att klicka här.

Ryggbesvär

Ryggsmerter kan vara utmanande och plågsamma, men en naprapat kan hjälpa till att lindra smärtan och återställa normal rörlighet. Genom olika behandlingsmetoder, såsom manipulation, massage och övningar, kan naprapaten hjälpa dig att återfå en hälsosam ryggfunktion.

Läs mer genom att klicka här.

Nackbesvär

Om du lider av nacksmärta kan en naprapat hjälpa till att behandla och lindra obehaget. Genom noggrann utvärdering av symtom och fysisk undersökning kan naprapaten skapa en individanpassad behandlingsplan som inkluderar manuell terapi såsom manipulation, massage, kinesiotejpning och övningar för att öka nackens rörlighet och minska smärtan.

Läs mer genom att klicka här.

Knäbesvär

Om du lider av knäbesvär och upplever smärta i knäet kan en naprapat vara till stor hjälp för att behandla och lindra obehaget. En naprapat kan noggrant utvärdera dina symtom och genomföra en fysisk undersökning för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan som riktar sig mot dina specifika behov. Genom olika metoder inom manuell terapi, såsom manipulation, massage, kinesiotejpning och specifika övningar, kan naprapaten arbeta för att förbättra rörligheten i ditt knä och minska smärtan du upplever.

Läs mer genom att klicka här.

Bli fri från smärta med våra naprapatiska behandlingar

Genom att välja att behandlas av våra naprapater får du en djupgående och effektiv behandling, snarare än enbart symptomlindring. Vi ser på hälsan i sin helhet och strävar efter att återställa din kropps naturliga balans och rörelseförmåga. Våra naprapater besitter bred kunskap om olika behandlingsmetoder och kan skräddarsy en individuell behandlingsplan specifikt för dig.

Naprapatisk behandling kommer från ordet naprapati, vilket betyder “att korrigera orsaken till lidande”, och kan vara ett utmärkt alternativ till medicinering och kirurgi. Våra naprapater kombinerar manu

Tekniker vi använder vid naprapatbehandling

Våra naprapater använder sig av olika tekniker för att behandla och återställa kroppens funktion. Här är några av de metoder som de tillämpar:

Manuell terapi

En av de grundläggande teknikerna som våra naprapater använder är manuell terapi. Genom noggranna och skickliga manipulationer och justeringar av muskler, leder och skelettstrukturer, kan naprapaterna hjälpa till att lindra smärta, förbättra rörlighet och återställa kroppens balans.

Massage / Idrottsmassage

Massage är en välkänd och effektiv behandlingsmetod som våra naprapater använder sig av. Genom att applicera olika massagetekniker på musklerna kan de minska spänningar, förbättra blodcirkulationen och främja avslappning och läkning.

Triggerpunktsbehandling

En annan vanlig teknik som naprapater använder är triggerpunktsbehandling. Genom att behandla specifika smärtutlösande punkter i musklerna kan naprapaterna lindra smärta och spänningar. Denna manuella metod kräver precision och anatomisk kunskap för att utföras på ett effektivt sätt.

Kinesiotejpning

Kinesiotejpning är en metod där elastisk tejp används för att ge stöd och lindra smärta i muskler och leder. Våra naprapater använder sig av kinesiotejpning för att hjälpa till att stabilisera musklerna, förbättra blodcirkulationen och underlätta läkning.

Mobilisering

Mobilisering är en teknik som syftar till att öka rörligheten i leder och minska spänningar i muskler och ligament. Genom specifika positioner och försiktiga tryck applicerade av naprapaterna kan de hjälpa till att återställa normal rörlighet i stela eller begränsade leder.

Dry Needling

En annan teknik som våra naprapater kan använda sig av är dry needling. Det innebär att tunna nålar placeras i specifika muskelpunkter för att lindra smärta, främja avslappning och förbättra blodcirkulationen i musklerna.

Muskeltöjning

Muskeltöjning är en viktig del av naprapatens behandling för att öka rörlighet och minska spänningar i musklerna. Genom att använda olika tekniker och positioner kan naprapaten hjälpa till att förbättra flexibiliteten i musklerna och minska risken för framtida problem.

Dessa är bara några av de tekniker som våra naprapater använder sig av för att skapa en individanpassad behandlingsplan för att lindra smärta, förbättra rörlighet och främja återhämtning.