Massage & Idrottsmassage

Känner du dig stel? Kanske har du värk i muskler eller kroppen och är i behov av en djupgående, mjukgörande massage? Vi på Naprapatlogik erbjuder förutom naprapatbehandlingar även massage från våra utbildade terapeuter. Under en massage hos oss kan du förvänta dig en behandling efter dina krav och att du uppnår muskelavslappning och ökad blodcirkulation i det masserade området.

Boka tid för massage eller idrottsmassage

Oavsett om du ofta är stillasittande eller om du idrottar hårt så uppskattar din kropp en massage. Det är både skönt och avslappnande med massage, samtidigt som det ökar blodcirkulationen till muskulaturen och bidrar till bättre funktion och återhämtning.

Nedan finner du klinikerna där du kan boka massage hos oss. I kommentarsfältet som finns när du bokar en tid, kan du skriva var du är stel och önskar få hjälp vid behandlingstillfället.

Skillnaden på klassisk massage och idrottsmassage

En klassisk massage är som många vet en skön stund där du får avslappning och dina muskler slappnar av. Främst brukar vi massera ryggen då vi har mycket muskulatur där som tenderar att bli stel. En vanlig massage har främst till syfte att mjukgöra och öka blodcirkulation kring detta område.

En idrottsmassage kan utföras där du har ont och är en massage med mer inriktning på att behandla dina besvär. En idrottsmassage är även den mjukgörande men fokuserar mer lokalt på där du har besvär och kan därför kännas lite mer under själva behandlingen. Vissa beskriver det som en “hårdare” massage.

Har du exempelvis problem med högra axeln så kan en idrottsmassage hjälpa dig med smärtlindring och att återfå funktion. Vi kommer i detta fallet massera direkt kring området och närliggande områden som kan påverka axelleden och fascia strukturer i axeln, men massagen kommer utgå ifrån dina besvär istället för att vi allmänt masserar din kropp i ett avslappnande syfte.

Kryssarvägen 6, Täby

Kliniken i Täby finner du i Näsbypark en halv trappa ner på Kryssarvägen 6. På kliniken i Täby behandlar vi dagligen trötta ryggar, kontorsaxlar, tenniarmbågar, löparknän och mycket mer.

Ebba Brahes Väg 8, Sollentuna

Kliniken i Sollentuna/Rotebro ligger i anslutning till CrossFit Glöds lokaler. På kliniken i Täby behandlar vi idrottsrelaterade besvär, långvariga ryggbesvär, kontorsaxlar, löparknän och mycket mer.

VI BRYR

OSS OM DIG!

Vi vill att du ska kunna fortsätta göra det du alltid har gjort

FÖRSÄKRINGSBOLAG VI SAMARBETAR MED