Cervikal Radikulopati

Cervikal radikulopati är en smärtsam nervsjukdom som uppstår när nervrötterna i nacken blir komprimerade eller irriterade. Hos våra kunniga naprapater möter vi regelbundet patienter som lider av cervikal radikulopati och upplever smärta, domningar och svaghet i nacken, axlarna och armarna.

Vad orsakar Cervikal Radikulopati?

Orsakerna till cervikal radikulopati kan variera, men vanligtvis beror det på åldersrelaterade förändringar i ryggraden som leder till nervkompression. Andra möjliga orsaker inkluderar skador, överanvändning av nacken och medfödda ryggmissbildningar.

Symptom vid Cervikal Radikulopati

Symptomen vid cervikal radikulopati kan omfatta nacksmärta som strålar ut mot axel och arm, domningar, stickningar och svaghet i armarna och händerna, samt huvudvärk.

När bör man söka behandling för Cervikal Radikulopati?

Om du upplever något av dessa symtom bör du uppsöka en naprapat för noggrann diagnos och behandling. Ju tidigare du söker hjälp, desto bättre är chanserna för en snabb och effektiv återhämtning.

Så behandlar vi Cervikal Radikulopati

Vid behandling av cervikal radikulopati använder våra naprapater en kombination av manuell terapi, träningsprogram, stretching och ergonomisk rådgivning för att lindra smärta och återställa normal funktion i nacken och ryggraden. Genom att skapa en individanpassad behandlingsplan i samarbete med varje patient strävar vi efter att hjälpa dem att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Boka en tid för naprapatbehandling av Cervikal Radikulopati

Var inte tveksam att boka en naprapatbehandling för cervikal radikulopati redan idag och låt våra erfarna naprapater hjälpa dig att bli smärtfri och återvända till en aktiv livsstil!

FÖRSÄKRINGSBOLAG VI SAMARBETAR MED