Fibromyalgi – Smärtlindring och behandling hos våra naprapater

Fibromyalgi är en kronisk smärtsjukdom som påverkar muskler och bindväv. Det kännetecknas av en diffus smärta i kroppen och överkänslighet för beröring. Utöver detta upplever många patienter vanligtvis trötthet, sömnstörningar, huvudvärk och koncentrationssvårigheter.

Varför får man fibromyalgi?

Orsaken till fibromyalgi är fortfarande inte fullständigt förstådd, men forskningen tyder på att det kan vara en kombination av genetiska, fysiska och psykologiska faktorer som spelar in. Det finns även en ökad risk att utveckla sjukdomen om man har en nära släkting med fibromyalgi.

Vad är symptom på fibromyalgi?

De vanligaste symptomen vid fibromyalgi är en långvarig, diffus smärta i kroppen, överkänslighet för beröring, trötthet, sömnstörningar, huvudvärk och koncentrationssvårigheter. Smärtan kan vara lokaliserad till specifika områden eller spridas i hela kroppen.

När bör jag söka behandling för fibromyalgi?

Om du upplever smärta som varat längre än tre månader, överkänslighet för beröring, trötthet, sömnstörningar, huvudvärk och koncentrationssvårigheter bör du söka vård för att få en korrekt diagnos och lämplig behandling. Våra erfarna naprapater är specialiserade på att diagnostisera och behandla fibromyalgi och kan hjälpa till att lindra dina symtom.

Naprapatbehandling vid fibromyalgi

Våra naprapater använder en holistisk behandlingsmetod för att ge lindring vid fibromyalgi. Behandlingen fokuserar på att minska smärta, förbättra rörligheten och främja en bättre sömnkvalitet. Genom en kombination av manuell terapi, individuellt anpassade övningar, avslappningsövningar och eventuellt kosttillskott kan vi skapa en behandlingsplan som är skräddarsydd för dina specifika behov.

Boka naprapatbehandling för fibromyalgi

Boka en naprapatbehandling för fibromyalgi redan idag! Du hittar våra naprapatkliniker i Sollentuna och i Täby, våra kunniga naprapater är experter på att lindra smärta och förbättra livskvaliteten för personer som lider av fibromyalgi. Ta det första steget mot att lindra dina symtom genom att boka en tid hos våra naprapater och påbörja din resa mot ett hälsosammare och mer smärtfritt liv. Vi finns här för att stödja dig på vägen till välbefinnande och livskvalitet.

FÖRSÄKRINGSBOLAG VI SAMARBETAR MED